Alpha Energie-advies levert integrale adviezen : energiebesparing, verlichting, ventilatie, binnenklimaat en bouwfysische aspecten

Alpha Energie-advies

Bedrijfsprofiel

Alpha Energie-advies is een onafhankelijk adviesbureau. Wij beschikken over de benodigde kennis en langjarige ervaring om ook voor u het integrale advies op te stellen dat u nodig hebt: een advies waarin energiebesparing gecombineerd wordt met verbetering van het binnenklimaat en waarin wij tevens de financiŽle mogelijkheden aangeven op het gebied van subsidies en leasing. Een advies dat zich in de kortste tijd terugverdient.

Een deskundig onderzoek van de bouwfysische eigenschappen uw gebouw, van de installaties, en van de inregeling daarvan, toont de mogelijkheden aan voor het realiseren van een meestal aanzienlijke energiebesparing, veelal tot 20 of 30 procent, vaak zonder grote investeringen. In de rapportages geven wij, in overleg met u als opdrachtgever, ook de mogelijkheden aan om een beter binnenklimaat te realiseren.

Alpha Energieadvies beschikt in ruime mate over de benodigde kennis om zulke adviezen op te stellen. Haar personeel heeft de afgelopen een enorme ervaring en expertise opgebouwd, enerzijds door de inspectie van ca. 400 utiliteitsgebouwen (kantoren, scholen, zwembaden, theaters, musea, gemeentehuizen, bibliotheken en archieven, buurthuizen, enz.) met alle mogelijke typen installaties en van vele honderden woningen, en anderzijds door het beoordelen van de door andere adviesbureau's daarover opgestelde adviezen.

Alpha Energie-advies ondersteunt ook professionele beheerders van woningen en vastgoed bij:

Voor nadere informatie kunt u - vrijblijvend- contact met ons opnemen.